4 sept. Schiphol - Portland
5 september 2024 - Portland, Oregon, Verenigde Staten
Vannacht bij van de Valk Schiphol geslapen. Gisteren eerst thuis nog gepoetst. Planten water gegeven. We vertrokken iets voor tweeën uit Rosmalen. Na aankomst lekker wezen zwemmen. Heerlijk gegeten en toen op bed nog wat tv gekeken.
Rond 5.30 uur opgestaan. Heerlijk kunnen ontbijten en toen met een hele volle bus naar Schiphol. Inchecken en paspoortcontrole gingen snel. Alleen Jan moest zelf, 3 x door het scanpoortje. Hij was vergeten dat hij een reisbuidel om had.
We moesten 10,5 uur vliegen. Goede vlucht gehad.
in Portland duurde het langer bij de douane. Van iedereen moest er een foto gemaakt worden en vingerafdrukken. Ook vele vragen moeten beantwoorden. Het vliegveld is iets groter dan Eindhoven. Er werd voor ons naar het hotel gebeld en toen kwamen ze ons halen. Country in & suites by Radisson. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. We moesten wachten op onze kamer. Een ruime gelukkig met airco. Het is hier ruim 30 graden. Het tijdsverschil is min 9 uur. Dus wij hebben een hele lange dag gehad. Het taxibusje van ons hotel brengt je gratis overal naartoe. We lieten ons bij een shoppingwall afzetten. Wat rondgelopen en toen in een bar gezeten. Er stonden wel 4 tv aan met sport. Meteen een hapje gegeten en toen teruggelopen naar ons hotel. Koffie en thee kunnen we bij de receptie halen. Ik denk dat we dadelijk vroeg op bed liggen.

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en geniet samen!
Groetjes
Groetjes Hans en Mariëtte