29 sept Kanab - Hurricane.

30 september 2024 - Hurricane, Utah, Verenigde Staten

Vanmorgen richting Zionpark vertrokken. Wat een geweldige weg door de bergen heen. Hier waren de rotsen meer geel van kleur. Ook waren er 2 tunnels door de berg. Een korte en een lange. Dit was genieten. Na de 2 de tunnel wilde Jan een foto van de uitgang van de tunnel maken. Bij het uitstappen kwam de punt van de autodeur tegen zijn scheenbeen. Meteen veel bloed. Dichtgedrukt. Het leek diep. Groot pleister erop en dichtdrukken. Toen met een zakdoek en klittenband een drukverband aangelegd. Dit leek te helpen. Doorgereden naar het bezoekerscentrum. Hier zullen we wel hulp kunnen krijgen. Maar onderweg leek het bloeden toch gestopt. Bij het bezoekerscentrum was het zo druk dat er geen parkeerplaats was te vinden. Maar doorgereden. Onderweg zagen we een helicopter staat. Wij hiernaartoe gereden en een vlucht voor ‘s middags geboekt. Doorgereden naar Hurricane en onderdak gezocht. Dit lukte vrij snel. Toen in het park wezen lunchen. Het was er druk met hele families. Er was een speeltuintje en waterpartij bij. Heel gezellig. Het was tijd voor onze helikoptervlucht. We waren met 6 personen en de piloot. Het was wel krap maar een geweldige belevenis. In de buurt van verschillende parken. Foto’s en video’s gemaakt. Rond 15.30 uur bij ons onderkomen. Een fijne kamer tegenover het politiebureau. Dus ons kan niets meer overkomen. Ik heb even gezwommen. Jan kon natuurlijk niet het zwembad in. Wond lijkt nog niet doorgelekt dus misschien valt het mee. We wilden bij de Thai gaan eten maar die was al dicht. Iets anders gevonden. Na afloop wilden we koffie halen bij een koffietent maar bleek deze ook net gesloten. Zelf maar koffie gezet. We gaan de dag van morgen voorbereiden.

1. Ben:
    30 september 2024
    Wat een pech voor Jan, maar als ik het zo lees is het wel meegevallen, gelukkig.
    Ook die helicopter-vlucht lijkt me een leuke ervaring. Veel plezier.
  2. Gertie:
    30 september 2024
    Geweldige foto’s weer. Heerlijk om naar te kijken. Fijn dat jullie zo genieten.
  3. Leon:
    30 september 2024
    Blijft mooi hoor, wel voorzichtig blijven!
  4. Diny langenhuijsen:
    30 september 2024
    Veel meegemaakt, veel gezien. En je hebt ons mee laten genieten. Machtig mooi.
  5. Jan Vrielink:
    30 september 2024
    Dit is de reis van jullie leven. Als jullie binnenkort weer in NL zijn en enigszins aan het weer in NL gewend zijn, hoor en zie ik jullie verhalen. Ben erg benieuwd.

GR. Jan