23 sept Vernal - Moab.

24 september 2024 - Moab, Utah, Verenigde Staten

Een hele slechte nacht gehad. Veel lawaai van de airco buiten. De portier gehaald. Hij zei dat dit de airco uit de bar was maar om 2 uur zou stoppen. Dat klopte maar hij zei er niet bij dat het om 3.30 uur weer begon! Dus maar snel vertrokken. We moesten weer een stukje terug en gingen toen een binnenweg op. Hier reden we door een oliewingebied. Er stonden veel jaknikkers in dit gebied. Verder was het verlaten en kwamen we weinig auto’s tegen. Hierna kwamen we in de Nine Miles Canyon. Dit was een weg zonder asfalt. Veel kuilen en stenen. Maar de auto kon dit goed aan. Geweldige mooie rotsen waarin je allerlei figuren kon zien. Er stonden ook enkele ingevallen en verlaten gebouwtjes. Aan het einde was er weer een ranch te zien. Een geweldige mooie route. Hierna moesten we nog anderhalf uur rijden naar ons onderdak. Ondertussen was het 30 graden dus warm. In het hotel hadden we een buitenzwembad dus hier nog gebruik van gemaakt. Weer een wasje gedraaid en daarna gaan eten.

1. Mariëtte:
    24 september 2024
    Super al die verhalen en prachtige foto's Angela en Jan!
  2. Jan Vrielink:
    25 september 2024
    Jullie hebben de reis van je leven gemaakt. Schitterende foto's. Hoe lang blijven jullie nog in de US??