10 sept Coos Bay - Grants Pass

11 september 2024 - Grants Pass, Oregon, Verenigde Staten

We waren vroeg wakker. Rustig opgestaan. Het was bewolkt maar langzaam kwam de zon door. We reden naar de kust route 540 naar het Cape Arago State Park. Mooie uitzichtpunten gezien. Het laatste uitzichtpunt bij Simson Reaf zagen en hoorden wij de zeeleeuwen. Met honderden lagen ze op de rotsen. Gelukkig net op tijd want nu gaan we landinwaarts. Via een mooie route, de Seven Devils Road, kwamen we in Brandon. We hebben nog een kleine bosbrand gezien langs de weg. De brandweer was er bezig. Boven op de bergen waren al verschillende branden geweest. Hierna kregen we wat grotere wegen. We zagen vandaag de kust, bossen, bergen, open vlaktes met jong vee en ze verbouwen fruit hier in de omgeving. Onderweg ons laatste brood opgegeten. Wij slapen vandaag in Grants Pass. Onderkomen is prima al ligt het wel buiten het centrum. Het was 30 graden met wat wind. Gegeten bij Black Bear. Ze hadden een krant als menukaart. We kregen aardappelpuree en groente. Het was weer veel te veel voor ons. Na een ijsje bij McDonald’s gegeten te hebben zitten we nu het verkiezingsdebat te volgen op CNN.